Zoeken naar wie interesse

Uw zoekactie voor wie interesse leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Jongeman24 24 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jongeman24 zoekt fijne fwb
Hey! Tof dat je even mn advertentie leest! Ik ben een jongeman van 24 uit het Antwerpse; slank en lang gebouwd met de juiste verhoudingen op dat vlak ;-). Ik heb het de afgelopen periode best druk gehad maar zou graag op deze manier toch terug wat meer spanning in mn leven willen. Het lijkt me fijn om elkaar eerst even wat te leren kennen, te kijken of er een eventuele klik is, mocht dit zo zijn is er veel mogelijk! Ik zou het zelf fijn vinden mocht er naast het (evt) seksuele ook ruimte zijn voor een goeie babbel, een uitstapje hier en daar, etc. Mocht je interesse hebben mag je me altijd iets laten weten met wat meer info van jezelf & wat jij hoopt te vinden. Enkel reageren indien je een single vrouw bent vanaf +-25 jaar. Hopelijk tot snel!  
Tom 24 jaar Limburg - HASSELT
Welke dames of koppels hebben zin
Hey! Op zoek naar een leuke sportieve jonge gast? Veel is bespreekbaar! Interesse? Contacteer me..geile groetjes Tom  

Welke dames of koppels hebben zin
Tom 24 jaar Limburg - HASSELT
Welke dames of koppels hebben zin
Hey! Op zoek naar een leuke sportieve jonge gast? Veel is bespreekbaar! Interesse? Contacteer me..geile groetjes Tom  

Welke dames of koppels hebben zin
gisteren
Justme 42 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Lekker genieten van elkaar
Hoi, ik ben een 42j gebonden man, 1m94, 80 kg die langs deze weg een leuke dame zoekt om af en toe eens af te spreken in alle discretie. :) Ik zoek terug dat extra tikkeltje spanning, elkaar verleiden, plagen... zonder enige verplichtingen. Liefst overdag, en ik kan me verplaatsen, in en rond Brussel. Indien interesse hoor ik het wel. Ondeugende kusjes  
Koen 49 jaar Vlaams-Brabant - Kortenberg
Kriebelt het ook zo?
Ik ben een man van 49, zeer verzorgde, normaal uitziende én respectvol. 188 groot en 79 kg. Hoger opgeleid. Geen buikje, baard of snor. Kalend, verzorgd gebit. Geen tattoo's. Zwaar geschapen 22x6 en heb een zeer lang uithoudingsvermogen. Zoek een jonge slanke actieve vrouw ... Is er interesse dan hoor ik het graag ! Tot snel .. Koen  

Kriebelt het ook zo?
gisteren
Gert 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Anale seksdate
Ik hou er enorm van Om vrouwen anaal te nemen en ben er zeer ervaren in. Langs deze weg zoek in een meisje of vrouw die ik eenmalig of op regelmatige basis anaal mag neuken. Kan me zowel verplaatsen als ontvangen. Wil je dit doen maar heb je geen ervaring om in je kontgaatje genomen te worden dan heb ik genoeg ervaring om je anale ontmaagding aangenaam te laten verlopen zodat dit voor herhaling vatbaar kan zijn. Indien interesse... stuur gerust een mail.  
R69 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
Genieten
Hoi, Leuke spontane kerel is voor morgen (vrijdag 17-4 of zaterdagavond) op zoek naar een leuke spontane date met een vrouw of een koppel. Voor een paar heerlijke uren met elkaar te beleven. Lekker genieten van geile, stevige sex, waar lust, zoenen, lingerie, heels, bi, safe, massage,...ook in jullie trefwoordenlijst staat. Ikzelf ben een sportieve kerel van 50 jaar, 1m76 lang en 74kg. Kale kop (geschoren) met een stoppelbaardje en bi (alleen tijdens het spel, maar is zeker geen must). Normaal geschapen en intiem geschoren. Er kan veel ,maar moet niks. Alles in overleg. Ik kan mij verplaatsen en ontvangen in het centrum van Antwerpen. Ook kan je mij contacteren om een heerlijke sensuele yoni massage te geven, bij mij thuis. Als ik jullie interesse heb kunnen wekken hoor ik het graag. Groeten, Mook  

Genieten
gisteren
Nipple Lover 46 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Ik hou van (grote/lange) tepels
Ik ben een echte borsten liefhebber ... ik hou er van om heerlijk op je tepels te zuigen (als je lacteert, des te beter!). Ik zou het heerlijk vinden om uitgebreid op grote tepels (Eraser Nipples zoals ze die in 't Engels noemen) te zuigen en die te verwennen. Interesse? Let me know!! (ik sta ook open voor ANR)  
Hot boy 27 jaar Limburg - HASSELT
Sportieve knappe zuiderse jm met lekkere paal zkt geile discrete date.
Hallo,ik ben een zeer sportieve goeduitziende zuiderse type(gebonden)jm uit Hasselt,ben zeer respectvol,verzorgd,discreet,goed voorzien met een uitstekende uithoudingsvermogen.Ben opzoek naar dames die thuis echt te kort komen,die ik is lekker stevig kan verwennen van kop tot teen .Date enkel overdag/avond door de weeks.Indien interesse in zeer geile discrete date,stuur gerust een mail met de nodige info met foto .ik verplaats enkel in de regio Limburg,NL Limburg,Kempen .Enkel doeners krijgen antwoord terug.wie weet tot snel dames ;-)  

Sportieve knappe zuiderse jm met lekkere paal zkt geile discrete date.
Kevin 45 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Samen genieten van elkaar
Dag dames, ik ben een respectvolle, rustige en gelukkige 45-jarige single man. Het enige wat in mijn leven ontbreekt is intimiteit. Ik ben dus op zoek naar iemand waarmee ik op regelmatige basis kan afspreken. Ik hou er enorm van om een dame te plezieren en vind het belangrijk dat we de tijd nemen voor elkaar: een lang en uitgebreid voorspel waar we zorgen dat beide partijen heerlijk verwend worden. Indien het klikt zou het leuk zijn dat we ook samen uitstapjes doen (weekendje weg, welness, citytrip,...)maar indien dit geen optie is dan is dat ook geen probleem. Ik kan mij verplaatsen of bij mij thuis ontvangen of op hotel. Indien ik je interesse gewekt heb hoor ik graag van je terug. Je vind bij mij discretie, respect, hygiëne,... Ik kijk ernaar uit om je te mogen ontmoeten!  

Samen genieten van elkaar
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10